Polecane produkty

Wyszukiwarka kolorów



Farb-Kart Produkcja Usługi Handel Sp. jawna

ul. Metalowa 4
10-603 Olsztyn

email: sklep@ilakiernik.pl
kom. 690 950 014

NIP: 739-000-05-07

Polityka prywatności

Cenimy i szanujemy Twoją prywatność. Poniżej opisujemy jakie informacje o naszych użytkownikach są zbierane i w jakim celu. Prosimy o zapoznanie się z treścią przed rozpoczęciem zakupów i przed przekazaniem jakichkolwiek danych za pośrednictwem strony.

Nasze zobowiązanie dotyczące prywatności
Przekazanie danych osobowych za pośrednictwem strony jest równoznaczne z akceptacją na ich zbieranie i przetwarzanie zgodnie z naszą polityką prywatności. Nie udostępniamy i nie sprzedajemy danych osobom trzecim. Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w polityce prywatności. Każdorazowe uaktualnienie znajdzie się na stronie. Użytkownicy korzystający ze strony www.ilakiernik.pl pozostają anonimowi, tak długo dopóki nie zaistnieje konieczność ujawnienia niektórych danych osobowych.

Jakie informacje zbieramy?
Dane jakie zbierane są podczas dokonywania transakcji zakupu to imię, nazwisko, adres zamieszkania, nr telefonu, adres e-mail oraz dane dotyczące formy płatności np. typ karty kredytowej.
Niektóre dane zbierane są automatycznie podczas wizyty na naszej stronie internetowej. Są to dane dotyczące wizyty użytkownika, np. adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego itp.
Jak wykorzystujemy informacje które nam przekazałeś?
Dane zbierane podczas transakcji zakupu będą wykorzystywane w celu realizacji transakcji. Twoje dane mogą w tym celu być przekazane firmie obsługujące transakcje płatnicze w celu obciążenia karty kredytowej. Firma ta nie będzie wykorzystywać tych danych w żadnym innym celu. Podanie tych danych jest obowiązkowe jeśli chcesz dokonać zakupu.
Jeśli wyraziłeś zgodę na otrzymywanie Newslettera, dane nam przekazane wykorzystamy w celu jego wysłania.
Dane które zbierane są automatycznie mogą zostać użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach lub personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te zbierane są o każdym użytkowniku automatycznie.
Dane zbierane w trakcie korespondencji będą wykorzystywane wyłącznie w celu odpowiedzi na pytanie.
Dane mogą zostać udostępnione w przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych lub organom wymiaru sprawiedliwości w przypadku naruszenia regulaminu serwisu lub prawa.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?
Jeżeli dokonałeś zakupów w naszym sklepie otrzymasz e-maile dotyczące prowadzonej transakcji, w przypadku ważnych informacji dotyczących zamówienia może telefonicznie kontaktować się pracownik sklepu.
W jaki sposób możesz poinformować o zmianie danych osobowych?
Każdy użytkownik serwisu www.ilakiernik.pl ma prawo do wglądu do swoich danych oraz ich zmiany lub usuwania. Zmian można dokonać droga elektroniczną lub przez kontakt z infolinią Biura Obsługi Klienta.
Wykorzystywanie „Cookies”
"Cookies" czyli „ciasteczka” to niewielkie pliki tekstowe wysyłane przez serwer www i zapisywane po stronie użytkownika na twardym dysku jego komputera. Ciasteczka mogą zawierać rozmaite rodzaje informacji o użytkowniku danej strony WWW i historii jego łączności z daną stroną (a właściwie serwerem). Zazwyczaj wykorzystywane są do automatycznego rozpoznawania danego użytkownika przez serwer, dzięki czemu może on wygenerować przeznaczoną dla niego stronę. Umożliwia to tworzenie spersonalizowanych serwisów WWW, obsługi logowania, "koszyków zakupowych" w internetowych sklepach itp. Korzystanie z serwisu jest również możliwe bez używania plików cookies. Większość przeglądarek internetowych automatycznie akceptuje pliki cookies. W każdej chwili można je wyłączyć lub ustawić przeglądarkę internetową tak, aby informowała o wszystkich sytuacjach związanych z przesyłaniem tego typu plików.

W jaki sposób zabezpieczamy dane osobowe?
Dane dotyczące użytkowników strony jak i klientów sklepu internetowego są zabezpieczone przed wglądem osób trzecich.

« wróć

Sklep lakiery
Farb-Kart Produkcja Usługi
Handel Sp. jawna
ul. Metalowa 4
10-603 Olsztyn
Sklep lakiery
email: sklep@ilakiernik.pl
kom. 690 950 014

NIP: 739-000-05-07